Saturday, 23 April 2011

Wajib Tengok.,,!!!



Terpegun Bila Lihat Peserta Mencari Bakat Indonesia

Bila buka-buka facebook semalam,lihat ada seorang member ni postkan satu video dalam facebook dia..
Dia kata wajib lihat..saya apa lagi terus sahaja lihat video itu..hahaha bila tunggu-tunggu nak lihat line slow lak..tension abis...tapi rasa xberasa sabar..terpaksa pergi cari lain..hahaha...semata-mata nak lihat video wajib lihat ni...hahaha...n then bila dah jumpa line yang laju...hah..apa lagi..download aja...hahaha..perhhh xsangka..video ni pasall Pertandigan Mencari Bakat di Indonesia...haha..aku leh tabik spering la pasal seorang perserta ni...hah korang wajib lihat..kalau korang nak lihat la...hehehe...selamat menonton okey..

video

No comments:

Post a Comment

Followers